on

 Netflix vrea sa implementeze un buton de selectie aleatorie a gamei de emisiuni existente pe platforma. Butonul Shuffle Play va ajuta utilizatorii indecisi.


Daca si voi va numarati printre eternii indecisi, care isi petrec mai mult timp sa caute ce sa vizioneze pe Netflix  decat sa urmareasca un film sau un serial, nu va preocupati,  platforma de streaming se pare ca a gasit o solutie, un buton de selectie aleatorie.


Spuneti adio  orelor petrecute in fata televizorului pentru a cauta ceva interesant: va decide Netflix pentru voi. Compania a inceput sa testeze noul buton Shuffle Play inca din iulie. Noua functie apare deja in aplicatia Netflix pentru televizoare a unor utilizatori.

ce vedem in seara asta la tv



Ideea de baza  din spatele noii funcţii este de a-i ajuta pe membrii serviciului de streaming să găsească mai uşor conţinut care ar putea fi pe gustul lor. Noua funcţie este disponibilă sub mai multe nume şi în mai multe locuri: un utilizator a descoperit-o în meniul aplicaţiei de TV, sub denumirea ”Play Something”. Netflix a confirmat că există mai multe variaţii ale funcţiei, care este momentan în teste doar în aplicaţia TV, urmând ca o decizie finală să fie luată după obţinerea feedback-ului utilizatorilor.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu