on

#GoogleDoctor . Google testeaza un nou serviciu ce ar putea înlocui medicul ;#Telemedicina


Google testează un serviciu inovativ de telemedicină cu ajutorul căruia utilizatorii , după ce au efectuat o căutare cu simptomele unei boli , sunt contactaţi de un medic virtual prin video chat . 
Astfel , Google vrea să intre şi în câmpul medicinei , de fapt , compania a confirmat că a început un experiment în care va fi posibil efectuarea unui video chat , căutând simptomele unei maladii pe celebrul motor de căutare .

Serviciul Google Doctor va fi inclus şi pe Android şi va fi complet gratuit ( în variantă beta ) . Din păcate , serviciul este disponibil , deocamdată , doar pe teritoriul Statelor Unite .



În mod evident  , serviciul va fi limitat doar pentru anumite maladii , care nu necesită o vizită medicală şi care pot fi tratate  numai de către noi . 

În viitor , telemedicina ar putea ajuta oamenii să economisească timp , dar sfatul meu este să vă adresaţi personal unui medic şi mai ales să nu căutaţi pe internet informaţii despre simptomele pe care le aveţi deoarece anumite site-uri vă pot da informaţii eronate , făcându-vă să credeţi că aveţi o boală gravă , în loc de o simplă durere de cap .

via | engadget


0 commenti:

Trimiteți un comentariu