on

#AppleEvent. Lansare #iPhone9 . Data, locul si ora de lansare #Apple


In sfarsit! Evenimentul mult asteptat a sosit. Se simte linistea dinaintea furtunii. In aceasta seara, de la ora 20:00, se vor lansa iPhone 9 si iPhone XS. Evenimentul se va desfasura in auditoriul Steve Jobs situat in Apple Park dar, pentru cei ce nu pot fi prezenti, exista posibilitatea de a urmari conferinta in streaming.

Apple nu vrea sa faca pe nimeni sa piarda prezentarea iPhone 2018, trimitand jurnalistilor din intreaga lume invitatii la faimoasa lansare, starnindu-le curiozitatea atat lor, cat si publicului larg. Printre altele, spre deosebire de alti ani, pentru prima oara conferinta live va fi disponibila atat pe site-ul Apple, cat si pe Twitter.

lansare iPhone 9

Daca pentru a urmari evenimentul de lansare iPhone 2018 pe Twitter nu vei avea restrictii, pe site-ul Apple o vei putea face doar de pe un iPhone, un iPad, iPad Touch cu Safari si iOS 7.0 sau succesiv, un Mac cu Safari 6.0.5, de pe un PC cu Microsoft Edge si Windows 10 sau un Apple TV. Ca de obicei, sunt excluse smartphone-urile Android si browserul Google Chrome.

iPhone 9 si iPhone XS vor fi lansate la noi in tara abia la sfarsitul acestei luni, pe 28 septembrie, la o saptamana distanta de lansarea telefoanelor in alte tari europene.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu