on

#Facebook te avertizeaza ca a sosit momentul sa te deconectezi

poze facebook-timpul petrecut pe facebook

Reţeaua de socializare Facebook ocupă o parte importantă în viaţa noastră. În ultimii ani a devenit celebră zicala “Nu ai Facebook, nu exişti”. Fie că eşti o persoană care practic trăieşte în mediul virtual sau îţi verifici contul de Facebook din când în când, nimeni nu poate nega influenţa pe care această reţea de socializare reuşeşte să o aibă asupra oamenilor.


Ai cont pe Facebook si primul lucru pe care il faci cand iti deschizi calculatorul este sa iti verifici Newsfeed-ul? Daca da si daca iti pui toate pozele acolo, ai toti prietenii, familia si colegii acolo, daca iti place sa share-uiesti muzica acolo si sa postezi cele mai importante momente din viata ta acolo, inseamna ca petreci destul de mult timp pe Facebook.

Facebook a anunțat noi instrumente pentru controlul timpului petrecut pe rețelele sale. Astfel, in ultimele versiuni ale aplicatiei Facebook pentru iOS si Android, au fost implementate un tablou de bord, un memento zilnic și un nou mod de a limita notificările. Anuntul a fost facut acum cateva luni iar acum acest instrument este gata: se numeste Your Time on Facebook. Pentru a accesa noul instrument trebuie sa intri pe pagina de setari : "Settings" apoi "Your Time on Facebook".


În partea de sus, vei vedea un tablou de bord care îți arată timpul mediu petrecut utilizand aplicația de pe dispozitivul respectiv. Apasă orice bară pentru a vedea timpul total inregistrat pentru ziua in curs. Sub tabloul de bord, poți seta un memento zilnic pentru a-ti trimite o alertă atunci când ai atins timpul pe care ai decis sa il petreci in aplicație in ziua respectiva. Ai posibilitatea să modifici sau să anulezi memento-ul în orice moment.
De asemenea, poți selecta „Notification Settings” pentru a accesa rapid noua setare „Mute Push Notifications”. Aceasta va limita notificările  Facebook pentru o perioadă de timp, atunci când nu vrei sa fii deranjat.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu