on

#ASUS lanseaza castile de #gaming #ROGDelta si ROG Delta Core


casti pentru gaming


ASUS Republic of Gamers lanseaza ROG Delta si ROG Delta Core, o noua serie de casti de gaming concepute special pentru jocurile first-person shooter. Castile incorporeaza tehnologie Hi-Res Audio certificata Sony si au fost gandite pentru a fi incredibil de usoare.



ROG Delta sunt primele casti de gaming din lume care sunt dotate cu ESS ES92218 QUAD DAC de inalta fidelitate, ceea ce le permite sa ofere jucatorilor pasionati un sunet impecabil. ROG Delta sunt dotate cu conector USB-C si vin cu un adaptor USB-C la USB 2.0 pentru a putea fi folosite atat pentru gaming pe PC, cat si pe consola sau dispozitive mobile. Un efect unic de iluminare RGB in forma circulara ofera castilor un plus de stil si permit gamerilor sa iasa in evidenta.

Castile ROG Delta Core sunt dotate cu jack de 3,5 mm si redau un sunet de o calitate si un echilibru excelent. In plus, ROG Delta Core are suport pentru principalele platforme de gaming inclusiv PC, Mac, telefoane mobile, PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch.

casti asus-gaming-first person shooter

Atat ROG Delta cat si ROG Delta Core sunt echipate cu driverele exclusive ASUS Essence, cu incinte audio cu tehnologie de etansare a incintelor acustice si tehnologie de diversificare a semnalului audio ce le permite sa ofere un sunet de inalta calitate, cu profunzime  si variatii ale basului ce aduc o experienta de gaming complet imersiva. Cupele ergonomice in forma de D au pernute ROG Hybrid care ofera un confort superior.


0 commenti:

Trimiteți un comentariu