on

#LG primele televizoare #8K

televizoare LG

LG va prezenta la CES 2019 televizoarele OLED 8K din seria Z9. Stirile raportate de gigantul coreean mentioneaza doar un TV de 88 de inci, acelasi prezentat la IFA 2018, dar se pare ca la CES 2019 vom avea parte de alte surprize. Numeroase surse, precum Korea Herald si The Invester, comunica prezenta unui OLED 8K ( 7680 X 4320 pixeli ) de 65 inci.



La CES 2019 ar trebui sa fie prezentat un OLED de 88 inci, echipat cu tehnologia Crystal Sound OLED ( CSO ), similar cu Acoustic Surface al celor de la Sony. O serie de dispozitive, amplasate in spatele panoului,  produc sunete prin vibratii. Televizorul LG de 88 de inci pare sa aiba cea mai avansata tehnologie CSO. Este vorba despre un sistem audio de 3.2.2 canale, alcatuit din difuzor stanga, dreapta, central, subwoofer dublu si doua canale pentru Dolby Atmos.


Televizoarele OLED Z9 utilizeaza o versiune imbunatatita a procesorului Alpha 9. Cea mai mare capacitate de calcul este necesara pentru a gestiona rezolutia 8K ( in special pentru functia upscaling ).

Televizoarele OLED Z9 vor ajunge pe piata in acest an. Inca nu se stie pretul, dar sunt convins ca noile televizoare LG OLED din seria Z9 vor ajunge sa aiba un pret de ordinul miilor de euro.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu