on

Aplicatii web pentru colorarea fotografiilor alb-negru 


coloreaza fotografii vechi


Cu totii stim ca fotografiile foarte vechi au fost realizate aproape exclusiv in alb-negru. Cine nu are pe acasa o fotografie alb-negru si nu a avut niciodata curiozitatea sa vada cum ar putea fi in culori? Poate o fotografie veche de familie sau o poza cu clasa realizata cu multi ani in urma.

Din fericire, exista aplicatii web ce iti permit sa faci acest lucru. Poti transforma o fotografie alb-negru intr-o fotografie colorata, fara sa folosesti programe complicate sau foto editing.



Vrei sa afli cum sa colorezi fotografii alb-negru? Cele mai bune aplicatii pe care le cunosc sunt Colorize si Algorithmia.

coloreaza poze alb-negru

Colorize este o aplicatie web foarte simpla unde este suficient sa incarci o fotografie veche alb-negru pe care vrei sa o colorezi, sau poti insera un link daca poza este disponibila online. Odată ce fotografia a fost încărcată, poti furniza adresa ta de e-mail si astepti ca sistemul să proceseze imaginea. Odată ce imaginea a fost procesată, o vei primi direct în casuta de e-mail.

aplicatii online de colorat poze

Algorithmia se foloseste practic in acelasi mod: se incarca o poza ( sau poti insera un link ) și asteptam procesul de conversie pentru a continua descarcarea. Poti descărca nu numai imaginea colorată, ci și comparația dintre fotografia alb-negru și fotografia color ( ca in poza de mai sus )

0 commenti:

Trimiteți un comentariu