on

 The Division gratis pentru PC. Ubisoft ofera gratis The Division. Jocul va rămâne al tau pentru totdeauna.

jocuri gratuite pentru pc


Tom Clancy's The Division este gratis pe Uplay timp de o saptamana: incepand de astazi, 1 septembrie, si pana pe 8 septembrie , ai posibilitatea sa descarci jocul la un cost zero. The Division va ramane al tau pentru totdeauna si il vei putea folosi fara limite.


Ubisoft este incantat sa va ofere The Division. Va puteti revendica jocul gratuit de la 1 septembrie ora 9:00 pana pe 8 septembrie ora 10:00 ( ora locala ) si il puteti juca oricand.


Este vorba despre o buna ocazie pentru a descarca gratuit unul dintre jocurile cele mai populare jocuri  din ultimii ani de la Ubisoft. Pentru a asocia Tom Clancy's The Division de propriul tau cont de Uplay, urmeaza acest link free.ubisoft.com si selecteaza butonul  Get Free Game. Apoi urmeaza instructiunile afisate pentru a obtine The Division pentru PC in mod gratuit.


Tom Clancy's The Division este disponibil in versiuni pentru PS4, Xbox One si PC. Versiunea pentru PC poate fi revendicata gratuit si asociata contului de Uplay pana pe 8 septembrie 2020, urmand instructiunile de mai sus. Spor!

0 commenti:

Trimiteți un comentariu