on

 O plimbare virtuala in orase din intreaga lume cu Drive and Listen

poze strazi NewYork


Intr-o perioada in care nu putem sa mergem mai departe decat cartierele noastre, creatorul Drive and Listen ne ofera o sansa de a experimenta cu adevarat unele dintre cele mai mari orase ale lumii. Ideea este simpla: sa conduci virtual pe strazile din numeroase orase ale lumii.


Drive&Listen este un site web unde poti alege un oras aflat pe lista si te transferi automat intr-o masina care merge pe strazile orasului ales de tine, ascultand unul dintre posturile de radio locale. De asemenea, poti activa sunetele stradale, astfel incat vei avea o experienta completa a orasului. Posturile de radio se pot schimba si poti asculta muzica ce se difuzeaza pe frecventele radio din Havana, Hawaii, Berlin, New York si chiar Wuhan.

poze Roma


Acum, cand sarbatorile de iarna s-au terminat si am intrat in 2021, poti deveni o parte din viata de zi cu zi a NewYork-ului, in timp ce esti acasa, in pijama, la o ceasca de ceai sau chiar de vin fiert. Asa ca, in loc sa te uiti pe Netflix, poti sa conduci virtual pe strazile din intreaga lume, sa asculti muzica diversa si sa te teleportezi acolo. Oricare ar fi starea ta de spirit, poti vedea vremea insorita din Hawaii, magia Parisului sau nebunia Londrei. Alege un oras din lista si vei ajunge acolo.


Puneti-va centurile de siguranta! Plecam!


Link| Drive and Listen

0 commenti:

Trimiteți un comentariu