on

#Motorola One disponibil in Romania. Specificatii si pret


smartphone-motorola-telefoane android


Motorola anunta disponibilitatea Motorola One in Romania. Noul smartphone Android ofera conectivitate, accesibilitate , securitate si este pregatit pentru neprevazut. Dispozitivul permite realizarea mai multor actiuni prin intermediul Google Lens si dispune de moto experiences, functii Motorola special concepute pentru o experienta personalizata de utilizare a smartphone-ului. De altfel, acesta ofera o performanta crescuta, fiind echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon  625 2.0 GHz si 4 GB memorie RAM.



Motorola One vine echipat cu cel mai nou software si aduce cele mai noi inovatii Artificial Intelligence ( AI ) de la Google. Android One ofera un dispozitiv inteligent, sigur si simplu de utilizat. 
De ce inteligent: gratie functiei Google Lens pe baza de AI, integrata in camera foto, care permite interactiunea cu lumea din jur prin simpla indreptare a camerei spre diferite obiecte. Astfel, Google Lens poate oferi informatii despre cladiri, obiective turistice, retete culinare sau poate realiza traduceri de cuvinte.
De ce sigur: Motorola One va primi doua actualizari la cel mai recent sistem de operare Android, oferind siguranta necesara cu Google Play Protect care utilizeaza tehnologia Google de invatare automata, dar si actualizari lunare la pachetele de securitate, de care beneficiaza garantat timp de trei ani.

telefoane-motorola-moto-smartphone

Fara aplicatii pre-incarcate, Motorola One dispune doar de functiile sistemului de operare Android si moto experiences. Mai mult, acesta beneficiaza de cele mai noi inovatii in materie de software, astfel ca dispozitivul functioneaza perfect, cu mai mult spatiu de stocare si control asupra experientei personale de utilizare.

Motorola One specificatii
  • Display IPS de 5,9 inch cu rezolutie FullHD (2160 x 1080 )
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 625 de tip octa-core ce urca la 2.0 GHz
  • 4 GB memorie RAM cu 63 GB spatiu de stocare + slot microSD
  • Android 8.1 Oreo
  • Dual sim, 4 G VoLTE, Jack audio 3,5 mm,  port USB-C, scaner de amprenta
  • Baterie 3000 mAh cu tehnologie de incarcare rapida
  • Camera de 13 Megapixeli cu f/2.0, PDAF, Led Flash, filmare la 2160p cu 30 fps, camera frontala 8 Megapixeli cu suport AI si filmare la 1080p cu 30 fps.
Motorola One se numara printre primele dispozitive care vor beneficia de  upgrade la Android 9 Pie. ( Android P ).






0 commenti:

Trimiteți un comentariu