on

#Smartphone ieftin, iata  #CubotA5, un device care ofera mult celor ce se multumesc cu  putin.


telefon ieftin-telefon bun si ieftin


Telefoane ieftine, desigur, dar si de o calitate discreta, iata pentru voi Cabot A5 in oferta la un pret de 499,00 Lei, haideti sa descoperim impreuna caracteristicile acestui interesant device.


Caracteristici tehnice Cabot A5






Cubot A5 este un telefon ieftin de 5,5 inci display touch screen cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, ecran mare excelent pentru jocuri, lectura de carti, vizualizari de fotografii si video intr-un mod confortabil. Cubot A5 are o capacitate RAM de 3 GB + 32 GB de memorie interna. Sistemul de operare este Android 8. Procesorul Octa-Core permite ca mai multe aplicatii sa ruleze fara probleme in acelasi timp. Acest device foloseste un acumulator Li-Polymer de 3000 mAh.

Smartphone-ul Cubot A5 are o camera foto principala de 13 MP cu senzor IC 3L8 Samsung, lentile 5 P cu PDAF, apertura f/2.0, Dual Flash 0,5A. Camera foto frontala are 8 MP cu senzor Sony IMX 219 si 2 LED de 500 mAh ce imbunatatesc enorm prestatiile in conditii de intuneric.

Cubot A5 are senzor de amprenta incorporat in butonul frontal de home. Nu este nevoie sa ne amintim niciun cod deoarece amprenta digitala este suficienta pentru a debloca telefonul. Acest device suporta reteaua 4G FDD-LTE, 3G si 2G. Are slot dublu SIM ( Micro SIM + Macro SIM si TF card ). De asemenea, Cubot A5 are posibilitatea de a folosi GPS+Giroscop. Giroscopul este un senzor intern al telefoanelor inteligente care poate sesiza miscarea pe 6 axe. Telefonul poate sesiza pozitia sa in lume, in raport cu gravitatea. Daca instalezi un software adecvat pe telefon, capacitatea de navigatie nu este mai mica decat cea instalata pe nave si avioane.


Telefoanele ieftine le imita pe cele de top, dar nu toate reusesc acest lucru. Ce spuneti de acest Cubot A5?

0 commenti:

Trimiteți un comentariu