on

#Netflix a devenit membru al Asociatiei Cineastilor din America


netflix-filme-seriale



Netflix devine primul serviciu de streaming care este acceptat in randul MPAA, adica Motion Picture Association of America, una dintre cele mai vechi si importante asociatii a producatorilor de filme de la Hollywood. MPAA reprezinta, printre altele, toate cele 6 principale studiouri cinematografice de la Hollywood: Sony, Paramount, Disney,  20th Century Fox, Universal si Warner Bros.



Dupa aproape 100 de ani de cand exista MPAA, cu acordul tuturor membrilor, Netflix a devenit prima companie care nu reprezinta un studio de film si al carui model principal de afaceri este difuzarea continutului prin internet.

In numele MPAA si a membrilor sai, sunt incantat sa urez bun venit companiei Netflix. Toti membrii asociatiei doresc progresul industriei de film si televiziune, atat in ceea priveste felul in care isi spun povestile, cat si cel in care acestea ajung la audiente. Acceptarea Netflix ne va permite sa promovam si mai eficient comunitatea globala a storyteller-ilor si sunt nerebdator sa descoperim cate putem face impreuna, a declarat CEO MPAA, Charlie Rivkin.

Primirea in randul MPAA, este o recunoastere pentru Netflix, care nu mai este doar un serviciu de streaming, ci a devenit in ultimii ani unul dintre cei mai puternici creatori de continut. O dovedeste prin faptul ca ieri, cu ocazia nominalizarilor  Oscar 2019, a primit nu mai putin de 15 nominalizari.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu