on

#Netflix lucreaza la un serial #ResidentEvil


Netflix-seriale



Resident Evil, celebra franciza horror inspirata  din jocurile video ale Capcom, ar putea deveni un serial de televiziune pe Netflix. Intr-o stire publicata de catre cei de la Deadline, se pare ca gigantul de streaming lucreaza deja la un serial TV care se concentreaza pe evenimentele Umbrella Corporation din Raccoon City.



Va fi un serial original Netflix de a carei productie si distributie se va ocupa  Constantin Film, compania germana ce are in portofoliu saga Resident Evil. Deoarece James Wan a refuzat sa faca parte din echipa, cele doua companii cauta acum un "showrunner".

De asemenea, cei de la Deadline subliniaza faptul ca serialul va pastra premiza de baza ce a dat startul francizei cinematografice, concentrandu-se asupra a ceea ce se intampla in culisele Umbrella Corporation si ale noii ordini mondiale cauzate de raspandirea virusului T.

Deocamdata, Netflix si Constantin Film nu au facut niciun comentariu despre acest serial TV si, in consecinta, poate fi considerat doar un zvon. Nu este totusi prima oara cand se aude de un serial TV despre franciza: in 2014 regizorul Shawn Lebert a inceput sa lucreze la un serial Resident Evil, dar distribuitorul - Mance Media - nu a crezut in proiect.




Va reamintesc, ramanand pe aceeasi tema Capcom, ca mult asteptatul remake Resident Evil 2  a debutat oficial ieri, 25 ianuarie, pe PlayStation 4, Xbox One si PC.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu